Schrijf je nu in voor het forum. Dit kost je slecht 1 minuut en levert je straks extra voordeel op!

Auteur Topic: Sony bravia III  (gelezen 5454 keer)

Hans Snel

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 5
    • Bekijk profiel
Sony bravia III
« Gepost op: november 04, 2014, 11:15:25 pm »
Hallo ik heb een Sony Bravia tv 46 ins en kan de stick alleen op de laagste resolutie instellen maar dan is het haast niet leesbaar.
ik heb ook een LG en daar werkt het perfect wat zou ik kunnen doen om op de Bravia het zelfde te krijgen.
ik heb alle resoluties geprobeerd en dan wordt het scherm zwart en is het net of hij met de instelling geen raad weet.
heeft iemand hier een oplossing voor.

Groeten Hans

Ricks

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 18
    • Bekijk profiel
Re: Sony bravia III
« Reactie #1 Gepost op: november 08, 2014, 09:18:25 am »
Hallo Hans,

Heb je de typenummers van de Sony tv's bij de hand toevallig?
Weet je ook toevallig of het HD ready of Full HD tv's zijn?

Gr.
Ricks

Hans Snel

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 5
    • Bekijk profiel
Re: Sony bravia III
« Reactie #2 Gepost op: november 08, 2014, 06:19:26 pm »
Hallo Ricks

Ik heb een Bravia kdl-46W5500 Full HD ik heb de nieuwste firmware er al op gezet maar niets mocht baten.
Ik had ook een andriod stick van mijn dochter gehad een ander merk die deed het wel maar was super traag die is terug gestuurd en ik weet het merk niet meer die was wel plug en play.
En als het niet lukt dan gaat deze ook terug ben er al een beetje klaar mee.
De gewone pc hangt er aan zowel met HDMI of VGA connector en geen probleem.

Groet Hans
« Laatst bewerkt op: november 08, 2014, 07:08:26 pm door Hans Snel »

Hans Snel

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 5
    • Bekijk profiel
Re: Sony bravia III
« Reactie #3 Gepost op: november 09, 2014, 10:10:18 am »
Hallo Ricks

Ik denk dat ik er achter ben: ik heb gezien dat het andriod versie 4.4.2 is en ik had Jelly Bean 4.2.2 bestel.
maar fijn Jelly Bean 4.2.2 en de tool heb ik op de pc maar hoe krijg je dit op de stick

Groeten Hans

Ricks

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 18
    • Bekijk profiel
Re: Sony bravia III
« Reactie #4 Gepost op: november 10, 2014, 10:08:35 am »
Hier kun je de handleiding vinden voor het flashen van de firmware: http://androidstick.nl/firmware-laden-rockchip-rk3066-rk3188/

Hans Snel

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 5
    • Bekijk profiel
Re: Sony bravia III
« Reactie #5 Gepost op: januari 03, 2015, 08:23:16 pm »
Hallo het even geduurd maar hier het volgende:
intussen heb ik een adapter aangeschaft van HDMI naar VGA het werkt maar het geluid is minder tot slecht de films draaien perfect.
ook ben ik er achter gekomen dat de stick HDMI 1.4 heeft en mijn tv vermoedelijk  HDMI 1.3 dit staat op de kabel.
kan je ook wijzigingen in de software aanbrengen zodat het wel compatible is met mijn tv.

 Groeten Hans

Ricks

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 18
    • Bekijk profiel
Re: Sony bravia III
« Reactie #6 Gepost op: januari 05, 2015, 02:08:35 pm »
Het verschil tussen HDMI 1.3 en HDMI 1.4 is dat 1.4 geschikt is voor netwerk (internet) en 3D films.
Hoe sluit je het geluid aan? Heb je een kastje die ook het geluid aftakt van de HDMI kabel?

Hans Snel

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 5
    • Bekijk profiel
Re: Sony bravia III
« Reactie #7 Gepost op: januari 05, 2015, 11:00:47 pm »
Hallo Ricks
ik kan inderdaad het geluid aftakken het is de Neo V1 HDMI to VGA Adapter met Audio.
Maar is het ook mogelijk om de porten; netwerk en 3D uit te schakelen op de HDMI of kan dit simpel door een 1.3 kabel er tussen te zetten.
vaak heb je kabels waar alles is benut in de connector en er zijn ook kabels waar dit niet het geval is.
voorbeeld : telefoon heeft een connector met 4 polen waarvan er maar 2 gebruikt worden dus 2 aderig de duurdere zijn 4 aderig..

en de Remote app  is een aanrader lekker makkelijk met mobiel of tablet
Groeten Hans
« Laatst bewerkt op: januari 05, 2015, 11:02:19 pm door Hans Snel »

 

banner

Google+
Partners