Schrijf je nu in voor het forum. Dit kost je slecht 1 minuut en levert je straks extra voordeel op!

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - admin

Pagina's: [1] 2
1
Over dit forum / Update uitgevoerd
« Gepost op: oktober 31, 2016, 10:01:49 am »
Wij hebben vandaag een nieuwe forum update uitgevoerd. Zo moet o.a. de gebruiksvriendelijk zijn verbeterd. Zijn er problemen met het gebruik, laat het ons dan weten.

2
Minix Neo Z64 / Minix Neo Z64 specs in een notendop
« Gepost op: september 23, 2014, 03:54:18 pm »

Processor: Intel Z3735F, 64-bit
GPU: Intel HD Graphics
RAM geheugen: 2 GB ddr3
Opslag: 32 GB
Wifi 802.11 N
Bluetooth 4.0
Video output: HDMI 1.4a
Videoplayback: H.264+H.265 @ 1080p
Audio output: HDMI & 3,5mm
LAN: 10/100 Mbit
XBMC support: JA
Bijzonderheden: Android 4.4 Kitkat en Windows 8 compatibel

3
Overige modellen / Re: MK808B Wi-Fi/ USB Ehternet adapter
« Gepost op: september 22, 2014, 03:16:32 pm »
Hi Sven,

Als je wel internet verbinding hebt maar geen internet kan het alsnog zijn dat je signaal te zwak is. Hoeveel streepjes signaal krijg je?
Als je een pc/laptop hebt met Windows daar op dan kun je even testen of de usb ethernet adapter herkend wordt en werkt. Dan kun je die in ieder geval uitsluiten.

4
Stel jezelf voor / Re: Nieuw
« Gepost op: september 14, 2014, 10:50:20 pm »
Beste Ronald,

Welkom op het forum en gefeliciteerd met je aankoop. Daar ga je zeker veel plezier van hebben.

Groet,
Admin

5
Android TV Nieuws / Wat weten we over de Android TV
« Gepost op: september 09, 2014, 08:45:18 pm »
WAT WETEN WE OVER ANDROID TV

De release van Android Tv staat alweer bijna voor de deur, maar wat is Android TV nou precies en hoeveel weten we al over Android TV? Wat zijn de voordelen van deze tv’s,  wat kan je precies met zo een televisie en als jij er binnenkort één moet aanschaffen of niet.

WAT IS ANDROID TV?

In de afgelopen jaren hebben we al een hele hoop Smart TV’s voorbij zien komen, en telkens weer beweerde elke fabrikant dat de door hun uitgebrachte televisie de ideale Smart TV was, de absolute must voor jouw woonkamer.
Maar als we heel eerlijk met elkaar zijn; is die ideale televisie nog steeds niet op de markt en is het idee van de perfecte tv waar je met zijn alle spelletjes op speelt en films op kijkt terwijl je met je afstandsbediening direct op Facebook post nog niet helemaal behaald.
Echter komt Google nu met Android TV wat veel goeds beloofd, zal de televisie dan nu eindelijk Smart gemaakt zijn?

DE AANKONDIGING VAN ANDROID TV

De aankondiging van Android TV was in Juni 2014, ondanks dat er voor die tijd al vele speculaties waren. Ondanks de grote flop van GoogleTV beloofd Android TV veel goeds en werd er tijdens de aankondiging al veel veelbeloofde beelden weergegeven.
Zo lijkt Android TV een uitstekende en makkelijke besturing te hebben met een duidelijk interface dat door iedereen vrijwel direct opgepakt kan worden.
Tijdens het aankondigen van het nieuwe product werd er  weergegeven hoe makkelijk je door middel van spraak allerlei onderwerpen online kan opzoeken, hoe je snel en gemakkelijk je films vindt, afspeelt en pauzeert maar ook dat de mogelijk is om met een controller games te spelen op jouw Android TV.
 
ANDROID TV VERSUS GOOGLE TV

Na de aankondiging en tijdens de speculaties kwam het woord Google TV vanzelfsprekend naar boven. Een vergelijkbaar product van Google dat een gigantische flop is geworden in 2010 die natuurlijk niet snel vergeten wordt. (Al bestaat de kans dat je er nog nooit van gehoord hebt natuurlijk ook).
Echter zijn de artikelen positief als het aankomt om de veranderingen die overduidelijk zichtbaar zijn tussen Google TV en Android TV. Zo lijkt Google het idee om jouw televisie te veranderen in een belachelijk grote smartphone los gelaten te hebben en zich nu echt te focussen op het “smart” maken van jouw tv.
 
ANDROID TV VERSUS CHROMECAST

Google heeft natuurlijk ook de Chromecast recent nog op de markt gebracht die voor een zeer acceptabel prijs te koop is en zeer gemakkelijk te gebruiken is.
Maar wat is nou precies het verschil tussen een Google Chromecast en de splinternieuwe Android TV en waarom zou je een Android TV kopen als je al een Chromecast hebt?
Het antwoord hierop ligt per persoon anders, als jij genoeg hebt aan jouw chromecast dan moet je vooral daarbij blijven. Maar indien jij het geld kan missen (Er zijn slechts een paar prijzen bekend) of toch al van plan bent binnenkort een nieuwe televisie te halen dan is een Android TV toch een behoorlijk slimme keuze.

WAAROM ANDROID TV?

De kans is groot dat jij al een Chromecast in je televisie hebt zitten, echter kan je niet erg veel ermee tenzij je jouw smartphone, tablet of bijvoorbeeld je laptop in de buurt hebt om jouw favoriete apps naar jouw televisie te streamen, en dan moet je wel het geluk hebben dat jouw app gecertificeerd is voor de Chromecast.
Bij Android TV is dit niet meer nodig maar nog wel een optie, zo kan je op jouw Android TV zelf zoeken naar apps en ze vanaf je televisie starten. En kan je dus zoeken in apps zoals Netflix, Spotify of Youtube naar films en deze met één druk te starten, pauzeren of uit te zetten.
Mocht je dan toch op je telefoon iets gevonden hebben of toegestuurd gekregen hebben via Whatsapp dan kan je deze alsnog met één druk op de knop streamen naar jou televisie, de Google Chromecast is namelijk gewoon ingebouwd. 
Alle apps die het doen op jouw smartphone kan jij gegarandeerd ook downloaden en installeren op jouw Android TV.
Je kunt alles vanuit de Google Play Store downloaden. Daar staan op dit moment ruim 1 miljoen apps!

ANDROID TV VERSUS ROKU & APPLE TV; DE CONCURRENTIE

Google is niet het eerste merk dat een stap naar de televisie markt zet en hierin door probeert te breken. Zo heb je Apple TV en Roku.
Wanneer je Android TV vergelijkt met twee van de grote concurrenten is het eerste wat je opvalt dat het hoofdmenu van Android TV een stuk beter ontworpen is dan die van Roku en Apple TV (Al valt er soms over smaak te twisten).
Android TV heeft een goed overzichtelijk menu wat past bij het idee van een televisie en heeft er overduidelijk het nodige werk ingezeten om dit doel te behalen. Bij Apple TV en Roku zou je het hoofdmenu zo kunnen plaatsen op een tablet of een telefoon en dat is bij Android TV niet het geval, dit is speciaal ontworpen voor op een televisie.
In tegenstelling van Apple TV en Roku zal je ook naar jouw Android TV kunnen streamen vanaf jouw smartphone of tablet die zich op een ander netwerk bevindt, heb je even geen wifi op je telefoon of maak je liever gebruik van je mobiele data dan is dit geen probleem.
Verder is Android TV uitgerust met een speciale functie waarbij je jouw foto’s als achtergrond kan laten afspelen op jouw televisie, je bent natuurlijk niet van plan om je televisie de hele dag voor niets aan te laten maar het is een super leuke functie voor als jij thuis een feestje hebt en oude familie foto’s en herinneringen met elkaar wilt delen.

PHILIPS 65PUS9809

De eerste Android TV is al bijna te koop en zal binnenkort voor €4999 verkocht worden door allerlei winkels. Het gaat hierbij om een nieuwe Philips uit de 9800 serie, de Philips 65PUS9809.
De Philips 65PUS9809 mag dan wel een behoorlijk bedrag kosten maar daarvoor krijg je ook behoorlijk wat terug en dat maakt de Philips 65PUS9809 zeker zijn geld waard.
Zo is deze gloednieuwe Philips televisie uitgerust met een scherm van maar liefst 65 inch en krijg je bij aanschaf 2 actieve 3D-brillen en een losse subwoofer om een hoge geluidskwaliteit te kunnen bieden.
Met de Philips 65PUS9809 kan jij beginnen met streamen op een 164cm scherm.

SONY EN ANDROID TV

Mocht de Philips 65PUS9809 toch niets voor jou zijn en heb je nog geduld? Dan komt en in 2015 ook een aantal Android TV’s op de markt van Sony.
Sony was ook leverancier van de Google TV televisies die in 2010 gelanceerd werden, ondanks de flop van deze televisies van toen heeft Sony opnieuw volledig vertrouwen in Google en heeft hoofd van TV Product Planning (Motoi Kawamura) aangegeven meer vertrouwen te hebben in Android TV.
Dit mede omdat Google TV gericht was op het gebruik van Google Chrome en de handige zoekfunctie, Android TV is gemaakt voor het kijken van televisie. Ook heeft het tijd er wat mee te maken, in de afgelopen jaren is er veel gebeurd op het gebied van internet en zal de Android TV makkelijker geaccepteerd worden door zowel klant als televisiezenders.

6
Gamepads / Introductie: G910 BLUETOOTH GAMEPAD
« Gepost op: september 09, 2014, 08:32:08 pm »


Deze Bluetooth gamepad is ideaal i.c.m. je Minix Neo X8 / Neo X7 en Neo X5. Bestuur spellen zoals het zou moeten.
Met een groot aantal spellen is deze G910 gamepad compatibel zodat je alles uit je spel kunt halen.

Bekende games zijn: Shadowgun, Modern Combat 4,  Dead Trigger, Asphalt 7, Asphalt 8, Prince of Persia, Riptide, GTA 3, Nova 3, e.d.

De gamepad is voorzien van een oplaadbare accu zodat je geen gedoe hebt met batterijen. Een leuke feature is dat je ook je mobiel er in vast kunt klemmen. Op de afbeelding hierboven is hij afgebeeld met het klepje open.

7
Gamepads / Nieuw: TRONSMART MARS G01 GAMEPAD
« Gepost op: september 09, 2014, 08:30:16 pm »
Tronsmart lanceert een Gamepad wat een absolute aanwinst is voor elke gameliefhebber.

Deze gamepad heet: Tronsmart Mars G01

Wat de gamepad van Tronsmart bijzonder maakt is dat hij zeer goed werkt op Android apparaten waaronder de Minix Neo X7 en Minix Neo X8. Bij een andere gamepad heb je altijd nog een muisaanwijsapparaat nodig (flymouse/usb mouse e.d.) om je spel te starten. De Tronsmart Mars G01 neemt dat gedeelte ook over waardoor je makkelijker en sneller aan het gamen kunt!

Specificaties
Draadloos 2,4 GHz - 10 meter bereik
Ingebouwde accu
Dual Shock
Werkt met Android / PC / PS3

Accu
De ingebouwde accu is makkelijk en snel op te laden door de gamepad te verbinden met een usb kabel aan de Minix Neo X7 of Neo X8. Opladen duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna kun je ongeveer 20 uur spelen voordat hij leeg is. Door een knipper led zal de Tronsmart Mars G01 aangeven wanneer hij leeg is.

Dual Shock
De Tronsmart Mars G01 gamepad is voorzien van 2 trilmotoren in de handvaten. Sony noemt deze technologie Dual Shock.

Uiterlijk
Het uiterlijk van de Tronsmart Mars G01 zal je wellicht wel bekend voorkomen. Het is namelijk een XBOX controller kloon met een kleine aanpassing aan de vorm.

Knoppen
De toetsenindeling lijkt sprekend op de XBOX controller. Er zijn 4 actie knoppen, 2 joysticks, een D-pad, een on-off button, een select en startbutton en bovenop zitten er links en rechts nog in totaal 4 knoppen welke de L1/L2 en R1/R2 zijn. De rechter joystick kun je indrukken waardoor je nog een L3 krijgt.
Deze gamepad is ook 100% geschikt voor de Playstation 3 en is een volwaardige controller.

Modes
De Tronsmart gamepad heeft 3 modes: A-mode (Android mode) D-mode (PC/PS3 mode) en X-mode
Met de X-mode kun je navigeren door je Android menu heen. Je zou verwachten dat dit met de A-mode zou gebeuren maar dit is alleen voor de spelomgeving.
X-mode moet je echter wel vooral installeren met 2 apps om het te laten werken. Hieronder de tutorial.

X-mode configuratie
Download vooraf 2 apps die je moet installeren voordat je de ontvanger dongle in je Minix Neo X7 of Neo X8 steekt.
Download Tronsmart Connection
Download Device Management Service

1. download bovenstaande apps en zet ze op een SD kaart
2. installeer de apps vanaf de SD kaart
3. plug de ontvanger dongle van de Tronsmart Mars G01 in je Neo X7/Neo X8
4. bij de popup die je krijgt klik je op je (met een muis of iets)
5. een geel icoon verschijnt (hardware herkend), klikt nu rechtsonderaan op de pijltjes
6. bij input set vul je 'Nonactivated' in
7. bij keyboard&layout selecteer je de gamepad als default
8. de boel is klaar om te werken

Games
Uiteraard is het belangrijk om te weten met welke games deze gamepad goed geschikt is. Hieronder tref je een lijstje aan. Er zijn nog vele games die ook perfect werken en er komen dagelijks games bij.

Deze games hieronder werken in ieder geval

Angry Birds Go!  – Asphalt 8 Airborne – Battle Bears Gold - Bastion – BlastPoints - Block Story – Call of Duty: Strike Team – Canabalt HD – Dead Trigger 2 - Digger HD - Dungeon Hunter 4 – Dungeon Quest- Eternity Warriors 2 – EVAC HD – Fifa 14 by EA Sports – Galaxy on Fire 2 HD Gangstar Vegas – Grand Theft Auto: San Andreas – GTA (Grand Theft Auto) Vice City – Incertia Escape Velocity HD LEGO Lord of the Rings – Lego Star Wars The Complete Saga – Leo’s Fortune – LIMBO Game – Max Payne Mobile - Metal Slug 3 Mikey Hooks – Minigore 2: Zombies – Modern Combat 4 Zero Hour – Need for Speed Most Wanted – NOVA 3 Near Orbit Oceanhorn – Pocket Dogfights - Prince of Persia Shadow&Flame – R Type – Ravensword: Shadowlands – Real Boxing – Real Racing 3 Respawnables – Riptide GP2 – Six guns – Sonic the Hedgehog - Spiral Episode 1 – Star Wars Knights of the old Republic – Table Top Racing Terraria – The Bard’s Tale – The King of Fighters-i 2012 – Tomb Raider I –  Trial Xtreme 2 - Wind-up Knight.


MEER INFO: Tronsmart Mars G01

8
Flymouses / Introductie RiiTEK Rii Mini One i28
« Gepost op: september 09, 2014, 08:21:30 pm »
De Rii Mini One i8 ziet er spectaculair uit en heeft heel veel mogelijkheden.

Even in een notendop:
-Hij heeft een mousepad die heel goed reageert
-Hij heeft een G-sensor waardoor je muisaanwijzer door bewegingen ook meebeweegt
-Hij heeft mediatoetsen voor video (xbmc) besturing
-Hij heeft game-toetsen voor game besturing
-Hij heeft een ingebouwde accu! Opladen via usb
-Hij heeft een Full Size keyboard met led toetsenbord verlichting
-Hij is draadloos, werkt op 2,4 GHz en werkt plug en play met Android/Windows/Mac


Lees meer: Rii mini i28

9
Overige hardware / LOGITECH C525 HD USB WEBCAM (Werkt iig Minix Neo X5/X7/X8)
« Gepost op: september 09, 2014, 08:17:49 pm »


Deze webcam is (plug&play) compatibel met:
Minix Neo X8
Minix Neo X7 (+mini)
Minix Neo X5

Deze webcam is een hele leuke upgrade. Je kunt namelijk met de apps Skype gaan bellen met je vrienden. Met beeld én geluid!
De webcam is namelijk ook voorzien van een microfoon. De microfoon is tevens i.c.m. andere apps te gebruiken zoals de Google Chrome browser. Spreek een stemcommando in en doe daarmee draadloze stemopdrachten!

10
Flymouses / Minix NEO M1 FLYMOUSE Bewegingen werken TEGENOVERGESTELD (X-Y INVERTED)
« Gepost op: september 09, 2014, 08:07:31 pm »
Heel soms kan er zich een probleem voordoen dat als je naar rechts beweegt de muisaanwijzer naar links beweegt.
Ook kan de muisaanwijzer naar beneden gaan als je de Neo M1 naar boven beweegt.
Dit fenomeen wordt 'inverted axis' genoemd.

De X- en Y as bewegen dus in tegenovergestelde richting.

Hoe los je dit op?
Leg de Neo M1 op een vlakke ondergrond neer zoals een tafel.
Zet de Neo M1 uit, wacht even en zet hem weer aan.
De blauwe led gaat knipperen. Wacht totdat deze uit gaat en de Neo M1 is opnieuw gekalibreerd.

Aan- en uitschakelaar
De aan- en uitschakelaar van de Minix Neo M1 zit aan de onderkant naast de usb aansluiting.

11
Flymouses / FAQ: AAN/UIT SCHAKELAAR OP Minix NEO M1 FLYMOUSE (BESPAAR MEER BATTERIJ)
« Gepost op: september 09, 2014, 08:06:21 pm »

ON/OFF (aan/uit) Schakelaar op de Minix Neo M1 is naast de usb aansluiting gelokaliseerd. Zie afbeelding hieronder.
Door gebruik te maken van de aan/uit schakelaar kun je energie besparen en hoef je minder vaak op te laden.

Note: Bij het aanzetten gaat de blauwe led een aantal keer knipperen. Dit is een zelf-kalibratie. Zodra de blauwe led stopt met knipperen is de Neo M1 klaar voor gebruik.

12
Flymouses / INTRODUCTIE MINIX NEO A2 - ALL IN ONE FLYMOUSE
« Gepost op: september 09, 2014, 08:04:48 pm »
De Minix Neo A2 is een mooie Flymouse welke een all-in-one oplossing is voor je Minix Neo X8 (X7 en X5) boxen.

Aan de voorzijde heeft de Minix Neo A2 mediatoetsen en navigatietoetsen.
Aan de achterzijde heeft de Minix Neo A2 een full-size toetsenbord met alle knoppen die je nodig kunt hebben.

Highlights
De Neo A2 is de opvolger van de Neo A1+ en voorzien van een nog betere Gyroscopische functie.
De Neo A2 heeft een ingebouwde speaker en microfoon zodat je spraakopdrachten in kunt geven of kunt bellen via Skype.
De Flymouse werkt op een frequentie van 2,4 GHz en communiceert met de meegeleverde USB dongle.
Dankzij de RF technologie kun je de Minix Neo X8 (of andere) in een kast plaatsen zonder zichtbereik.
Er moeten 2 AAA batterijen in en de Flymouse heeft 10 meter bereik.

13
Games / ASHPALT 8 AIRBORNE (RACEGAME) GRATIS!
« Gepost op: september 08, 2014, 09:08:19 pm »
Asphalt 8 is een vette racegame welke je gratis kunt downloaden!

Speel Asphalt 8 alleen of online tegen vrienden!

(Voor dit spel heb je wel een gamepad nodig)

http://youtu.be/jpSGZsgga_I


Het beste Android arcade racespel bereikt een nieuw keerpunt! Voer dynamische, snelle stunts in de lucht uit in een intensieve rijbeleving
met een gloednieuwe physics engine!

LUXE DROOMWAGENS
•56 hoogwaardige wagens (80% NIEUW!)
•Gelicentieerde topfabrikanten en -modellen waaronder
Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari
FXX en Pagani Zonda R
•Nieuwe hifi motorgeluiden voor een realistische audiobeleving.

VLIEG DE LUCHT IN
•Rij die hellingen op en zet je race voort in de lucht
•Laat je wagen rollen en voer wilde sprongen van 360º uit
•Manoeuvreer door de lucht terwijl je stunts uitvoert

NIEUWE EXOTISCHE LOCATIES
•9 verschillende omgevingen als Venetië, Frans-Guyana, IJsland, de woestijn van Nevada en meer spannende locaties!
•Alle parcoursen zijn beschikbaar in de originele en spiegel
Carrière-modus
•Ontdek talloze verborgen sluiproutes

NIEUWE FUNCTIES VOOR SNELHEIDSDUIVELS
•8 seizoenen & 180 events in de Carrière-modus
•Prachtige graphics dankzij next-gen shaders, realtime
geometrische optica en andere geweldige effecten
•Bekijk de nieuwe Infected en Drift Gate modi
•Een gedetailleerd schadesysteem

GELIJKTIJDIGE MULTIPLAYER EN GHOST UITDAGINGEN
•Gelijktijdige multiplayersctie voor max. 8 tegenstanders!
•Daag vrienden uit voor asynchrone races
•Vergelijk scores op de nieuwe ranglijsten
met die van vrienden en racers uit de hele wereld
•Deel je raceprestaties en bewijs dat je de ultieme
snelheidsduivel bent

MUZIEK VOOR DE ZIEL
• Een hartkloppende mix van geweldige gelicentieerde muziek
• Met tracks van Bloc Party, Mutemath en The Crystal Method!

Dit is een spel voor fans van extreme arcade-racen, met heuse droomwagens en fenomenale graphics die ook bij race-simulatie fanaten in de smaak zullen vallen.
Asphalt 8: Airborne is nu MOGA Enhanced! Verkrijgbaar bij de grotere winkels, telecomwinkels en online via de MOGAanywhere website.

Download hier via deze link: Asphalt 8

14
Remote apps / Smartfoon/Tablet remote app voor [AmLogic] based Android tv stuff
« Gepost op: augustus 17, 2014, 08:20:30 pm »
Ben je op zoek naar een App voor op je Android telefoon of Android tablet waarmee je een Android TV apparaat kunt bedienen?

Werkt met AmLogic processoren:
  • [Amlogic S802]
  • [Amlogic S802H]
  • [Amlogic S805]-niet bevestigd

Download Android TV remote app voor Amlogic processoren

15
Remote apps / Smartfoon/Tablet remote app voor [Rockchip] based Android tv stuff
« Gepost op: augustus 17, 2014, 08:16:51 pm »
Ben je op zoek naar een App voor op je Android telefoon of Android tablet waarmee je een Android TV apparaat kunt bedienen?

Werkt met Rockchip processoren
[RK3066]
[RK3188]
[RK3288]

Download Android TV remote app Voor je tablet of Smartfoon
-
Download EhomeMediaCenter Voor je Android tv stick of box

De EhomeMediaCenter app hoef je alleen maar te downloaden. Geen instal of setup nodig. Je hoeft de app niet eens te draaien. Dit gaat vanzelf.
Start de Remote app op vanaf je telefoon of tablet en laat de app zoeken naar devices. Koppel het EhomMediaCenter apparaat en het werkt direct!

Video:

Pagina's: [1] 2

banner

Google+
Partners