Schrijf je nu in voor het forum. Dit kost je slecht 1 minuut en levert je straks extra voordeel op!

Auteur Topic: No-Ads Ivy AppLock Pro: Say NO to Security Attack  (gelezen 1370 keer)

Joannece

 • Newbie

 • Offline
 • *
 • 13
  • Bekijk profiel
No-Ads Ivy AppLock Pro: Say NO to Security Attack
« Gepost op: maart 09, 2017, 07:51:44 am »
Als het gaat om de bescherming van de persoonlijke gegevens en het beperken van onbevoegde toegang tot uw Android-toestel, AppLock, zonder twijfel, is een van de beste opties in de app store markt. Het is een geavanceerde applicatie waarmee je op slot al uw apps snooper weg te houden van uw privacy. Om te weten of deze krachtige tool is precies wat je nodig hebt, hier is een uitgebreide AppLock Android beoordeling.

 Verwijder advertenties
Verwijder vervelende advertenties, terwijl het beschermen van uw telefoon privacy weg van vervelende pottenkijkers

Meerdere Lock Opties
Een van de voorname kenmerken van AppLock is dat het meerdere lock opties. U kunt of een wachtwoord of een patroon om de app te openen.

Lock SMS en Contacten
AppLock sloten SMS en contacten ervoor te zorgen dat niemand anders kan toegang krijgen tot je privé-berichten en contactlijsten. Deze functie is handig wanneer je vrienden of collega's vragen voor uw telefoon om het spel te spelen of te maken "noodsituatie" gesprek. Daarnaast sloten ook de Facebook, Gmail-app, instellingen en nog veel meer.

Lock Gesprekken
Het sluit niet alleen contacten, maar brengt ook beperkt de toegang tot inkomende en uitgaande gesprekken. Dit betekent dat je het wachtwoord in te voeren voor het oproepen van iedereen of het bijwonen van een eventueel beroep. Deze functie houdt pottenkijkers van misbruik van uw smartphone.

Lock Gallery
AppLock sloten ook Galerij om de toegang tot uw foto's en video's te beperken. U kunt ook de foto's en video's die u niet wilt dat iemand anders te zien en te verplaatsen naar een vergrendelde map via deze AppLock selecteren.

Lock Play Store
AppLock kunt u beperken de toegang tot Google Play Store op uw apparaat, zodat kinderen, vrienden, collega's of partners kan geen app op uw apparaat te downloaden, tenzij je ze toegang te geven tot het.

 
AppLock Theme Store
Wat ik het leukste vind dit AppLock is dat het aanbod tal van mooie en stijlvolle thema's voor u om te kiezen. Deze goed ontworpen thema's kan niet alleen mooier en je Android-scherm personaliseren, maar sluit uw telefoon toestel.


Gebruiksvriendelijke interface
Als je niet een tech-savvy persoon, dan is deze app is zeker een goede keuze voor jou. Het heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het makkelijker te vergrendelen en ontgrendelen van de apps.

Verenigbaarheid
AppLock is alleen compatibel met Android 4.0.3 op. Als u gebruik maakt van een mobiel apparaat met een oudere versie van Android, moet u upgraden naar een nieuwere versie voordat u deze app.

Over het geheel genomen AppLock is een geweldige app die zeker levert wat ervan wordt verwacht. Als u overweegt het installeren van een betrouwbare app locker op uw apparaat, en AppLock dat is de beste optie beschikbaar is. Zoek Ivy AppLock nu om deze ongelooflijke app uit te proberen:

Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.applock.pro&referrer=utmsource%3Dforumseo

Facebook Chat:
https://www.facebook.com/groups/792661714215100/792661717548433/?notif_t=like&notif_id=1488369190512279

Hoclaerhilz

 • Newbie

 • Offline
 • *
 • 2
  • Bekijk profiel
Re: No-Ads Ivy AppLock Pro: Say NO to Security Attack
« Reactie #1 Gepost op: mei 24, 2018, 07:24:44 am »
I want to know about this forum where you brought this content from.

Manniose

 • Newbie

 • Offline
 • *
 • 2
  • Bekijk profiel
Re: No-Ads Ivy AppLock Pro: Say NO to Security Attack
« Reactie #2 Gepost op: september 18, 2018, 05:27:01 am »
I am very pleased to be a member here. In order for me to access the data fully.

 

banner

Google+
Partners