Schrijf je nu in voor het forum. Dit kost je slecht 1 minuut en levert je straks extra voordeel op!

Auteur Topic: AppLock: one-stop solution to all your privacy worries  (gelezen 1025 keer)

Joannece

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 13
    • Bekijk profiel
AppLock: one-stop solution to all your privacy worries
« Gepost op: februari 23, 2017, 02:28:59 am »


Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.applock.free&referrer=utmsource%3Dforumseo

► Bescherm privacy
AppLock kunt uw foto's, galerie en berichten te vergrendelen tegen nieuwsgierige ogen en nieuwsgierige vrienden. Om uw privacy te bewaken zijn!

► Lock apps
AppLock kunnen apps, zoals SMS, Contacten, Gmail en een app die u kiest te vergrendelen. Voorkom onbevoegde toegang en bewaken privacy. Zorgen voor veiligheid!

► Lock installeren
Zet de app markt in uw telefoon om te voorkomen dat uw kinderen het kopen van ongewenste apps / games. AppLock is een echte AppLock Pro!

► Blokkeer telefoon instelling
Voorkomen dat anderen uw telefoon te wijzigen. Wi-Fi, Bluetooth, mobiele data en Data Sync, deze zijn allemaal beschermd. Om uw slimme AppLock zijn!

► Pas uw AppLock instelling
Pas uw instellingen om verschillende eisen te voldoen.
Ex: Nieuwe app herinnering, de kennisgeving aan een lock wanneer een app is geïnstalleerd. Bescherm uw privacy onmiddellijk en te voorkomen dat verkeerd verwijderen app.

► Lock met PIN of patroon lock
PIN en Pattern slot, kies uw favoriete stijl om apps te vergrendelen. Patroon slot is makkelijker en sneller om te ontgrendelen. PIN-lock heeft willekeurig toetsenbord. Veel veiliger voor u om apps te vergrendelen.

► Random toetsenbord
AppLock heeft willekeurige toetsenbord. Nooit meer zorgen mensen kunnen het wachtwoord of een patroon gluren. Meer veilig voor je telefoon!

► DIY Locker
Mooi thema voor u, versier je eigen lock-scherm. U kunt uw foto's selecteren en DIY uw slot scherm in uw stijl. Maak de mooiste slot scherm.

Prachtige behang thema's in Applock. We voorzien een groot aantal hoge resolutie wallpaper thema's om uw lock sreen mooier te maken, En je kunt andere achtergrond thema's over te schakelen van het instellen van elke dag.

Theme Store:
https://play.google.com/store/apps/developer?id=TheMe+Studio&referrer=utmsource%3Dforumseo

 

banner

Google+
Partners