Schrijf je nu in voor het forum. Dit kost je slecht 1 minuut en levert je straks extra voordeel op!

Auteur Topic: [Review][Free][App]Battery Saver:Power Master  (gelezen 1184 keer)

Joannece

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 13
    • Bekijk profiel
[Review][Free][App]Battery Saver:Power Master
« Gepost op: januari 17, 2017, 02:27:33 am »
Voorbij zijn de dagen dat je bang van de batterij is opgeladen en keek ernaar in elke minuut met angst. Al uw apparaten, waar eet je lading als een gek en schoongemaakt de hele batterij binnen een paar uur gebruik. Smartphones zijn niet langer een eenvoudige hand gezet waarmee we iemand bellen of SMS-berichten naar iemand te sturen; het is eerder een opeenstapeling van de hand set, digitale agenda, brug naar internet, entertainment bron etc. Today's smartphones zijn mini-computer en consumeren de batterij voor de high-eindigende multitasking en gaming doeleinden. Zelfs als sommige apparaten met 5000mAh of 6000mAh batterij, maar ze kunnen nog steeds niet voldoen aan de sterk toenemende behoefte. Zo, hier komt de noodzaak van een goede batterij spaarder app die echt kan de accu te sparen en te verlengen levensduur van de batterij.
 Battery Saver: Macht Master is een batterij expert dat de batterij maakt lagere mogelijk. Volgens de ontwikkelaars, kan de kracht batterij meester stimuleren uw batterij tot 50% is dan de normale levensduur. Dit ziet er veelbelovend uit, aangezien de meeste van de andere batterij spaarder apps niet dit veel van de batterij boost leveren. De kracht meester optimaliseert de prestaties van uw smartphone om slechts kleine hoeveelheid van de batterij te gebruiken. De achtergrond van taken en processen worden door de app worden gedood automatisch te zorgen voor de batterij-uitgangen maximale prestaties.Gewoon om te kijken naar de app, het heeft een aantal handige functies zoals Battery Booster, opladen Booster, Memory Manager, Battery Monitor, Health Charge etc. Al deze functie zijn zeer essentieel om de batterij om de macht op te slaan zo veel mogelijk te optimaliseren, de controle van de achtergrond taken en onnodige processen, de app toont zijn elegantie met mooie interface ook. Dus, laten we een kijkje nemen op het.Battery Saver: Vermogen Master Kenmerken:

Smart Pre-Set StroommodiSmart vooraf ingestelde modi kan de gebruiker om de batterij gebruik van uw smartphone en apparaten aan te passen. Gebruikers kunnen instellingen die nader zullen worden gebruikt als de configuratie van de batterij verbruik ingesteld. Vooraf ingestelde modi zal u toelaten om te schakelen tussen Power Save Mode, normale modus en de slaapstand om de batterij te sparen en uit te breiden standby-tijd.

Saver & MonitorDe kracht batterij app toezicht op de apps real time en vinden degenen die veel van de batterij te eten. Het zal gebruikers instrueren de app handmatig te stoppen of te laten de batterij meester om dit automatisch te doen. Na deze optimalisaties, zal de app de exacte resterende tijd op de accu meester geven. Omdat het gebruik maakt van een aantal unieke algoritme om de resterende lading te berekenen, vindt u de meest accurate resultaten op het scherm te krijgen. In één-app optimalisatie, zal het u laten zien hoeveel batterij kan worden verlengd door het stoppen van onnodige processen, achtergrond taken of specifieke apps.

accurate Schattingen
Naast het tonen van slechts enkele procenten en een aantal nummers gelabeld als de batterij gegevens, de app toont de meest accurate resultaten met behulp van een speciaal algoritme om het te berekenen. Op basis van ons zo veel tijd testen, de nauwkeurigheid van de metingen was zeer indrukwekkend in vergelijking met andere batterij booster apps. Het werd met de exacte resterende tijd om de batterij leeglopen.

Memory Manager
Het geheugen manager reinigt uw smartphone om het sneller dan voorheen werken. Het doet ook hetzelfde door het stimuleren van de batterij door het verminderen van het verbruik van hulpbronnen. Het geheugen manager zal de onnodige taken die leiden tot betere prestaties te stoppen.

batterij CoolerModerne apparaten zijn veel meer verwarming en zelfs op een niveau waar de gebruikers niet kunnen het apparaat als gevolg van de extreme hitte. Batterij Save: Macht Master is niet het beperken van de dienstverlening aan de batterij, maar ook fungeert als een telefoon koeler die onnodige taken en processen op de achtergrond te doden, waardoor de warmte-apparaat verminderen.


Gezondheid Charging Manager
De oplaadtijd booster kan het opladen kracht van smartphones die leidt tot lagere oplaadtijd aanzienlijk toenemen. De app heeft een speciale modus van het opladen van de smartphone veilig. Zij adviseert om te beginnen met het opladen van de smartphone onder de 20% lading en doorgaan totdat het de derde fase van het opladen te weten trickle opladen bereikt. Dit is een gemeenschappelijke manier van opladen gebruikt door vele andere goede batterij booster apps. Tijdens het opladen, de app automatisch vermindert de batterij verbruik van andere taken die een snelle aanval uit te voeren.

Battery Saver: Macht Master is een goede app te overwegen als je echt wilt uw batterij van het apparaat te verhogen. Het doet bijna beter dan de meeste andere accu spaarder apps en biedt een aantal nauwkeurige metingen ook. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk om te gebruiken, naast de door de app informatie aan de batterijlading aanzienlijk verhogen.

 

banner

Google+
Partners