Schrijf je nu in voor het forum. Dit kost je slecht 1 minuut en levert je straks extra voordeel op!

Auteur Topic: [App][Free][Android]Ivy Security-Beste Antivirus Killer & Privacy App  (gelezen 1454 keer)

Joannece

 • Newbie

 • Offline
 • *
 • 13
  • Bekijk profiel
[App][Free][Android]Ivy Security-Beste Antivirus Killer & Privacy App
« Gepost op: maart 02, 2017, 11:14:08 am »
Een ding dat wordt steeds meer en meer noodzakelijk op onze Android-apparaten is de behoefte aan mobiele beveiliging. Volgens de enquête, 97% van de mobiele malware doelen Android-apparaten, terwijl iOS malware duurt minder dan 1%. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat Android-applicaties kunnen worden gedownload van derden bronnen en niet alleen van de Google Play Store. Hoewel het misschien een manier om betaalde apps gratis te krijgen kan zijn, is het niet altijd veilig.

Ivy Security-AppLock & Clean, gecreëerd door IvyMobile team, brengt een krachtig, intuïtief en goed ontworpen antivirus programma om Android-platform. De app wordt geleverd met een veelheid van functies in aanvulling op antivirus bescherming, zoals junk bestand schoner, real-time bescherming AppLock, RAM booster, batterij spaarder, call-recorder en ook de app manager. Laten we eens kijken naar wat Ivy Security-AppLock Clean is .......

 Ivy Security-AppLock & Clean Kenmerken:

App & System Scanner
Scannen vooraf geïnstalleerd en geïnstalleerde apps en het bestandssysteem naar uw telefoon te beschermen tegen virussen, Trojaanse, kwetsbaarheid, adware en malware te houden. Scannen duurt slechts ongeveer 5 seconden. 500% sneller dan andere antivirus-applicaties.

 Veiligheid & Antivirus
Antivirus deel is zeker de meest essentieel onderdeel van deze applicatie. Deze functie beveiliging van uw apparaat tegen bedreigingen en kwetsbaarheden. De app scant voor alle apps of taken die een systeem vertraging kunnen veroorzaken of kan het apparaat schaden en vragen om ze te verwijderen. Als je hebt gevonden dat de app of taak is het creëren van veiligheidsproblemen, kun je gewoon verwijderen uit uw smartphone en het zal weer een snelle beoordeling uitvoeren om ervoor te zorgen dat het probleem volledig is opgelost.

 Junk File Cleaner
Als we het installeren van een veel applicaties elke dag, is er een grote kans van de ongewenste bestanden moeten worden opgevuld en het veroorzaken van het systeem vertragen, zodat ze te verwijderen kan je meer vrije ruimte en een lichte performance boost te verlenen. Ivy Security-AppLock & Clean app heeft de functie waarmee u de ongewenste bestanden te scannen en schoon te maken als u wilt.

 App slot
Ivy Security-AppLock & Clean helpt u lock uw apps geautoriseerde toegang stoppen zonder uw toestemming. U kunt uw eigen wachtwoord in te stellen om volledig of door het selecteren van een voor een vergrendelen van de apps. Deze app lock functie vervangt een extra app locker app. Omdat er geen ingewikkelde stappen in de procedure, kunt u gemakkelijk vergeten.

 Batterij bespaarder
De power-accu optimaliseert de prestaties van uw smartphone om slechts een kleine hoeveelheid stroom te gebruiken. De achtergrond taken worden door de geïntegreerde batterij saver functie worden gedood automatisch te zorgen voor de batterij-uitgangen maximale prestaties.

 


CPU-koeler
CPU koeler kenmerk van de app, kunt u afkoelen de zeer verwarmen CPU van de smartphones. Zodra de app ontdekt dat je CPU is oververhitting en het overschrijden van een veiliger limiet van de warmte, zal het je laten zien een melding dat de huidige hitte van je CPU weergeeft. Gewoonlijk wordt de temperatuur meer dan 40 graden beschouwd als oververhitting en meer dan 60 graden is het gevaarlijk niveau van verwarming. De app bevat de processen die er de oorzaak van de oververhitting van de telefoon CPU. Je kon gewoon tik op de telefoon Cooler op het scherm om af te koelen van de CPU door het stoppen en het optimaliseren van de apps op je telefoon.

 


telefoon Boost
Telefoon Boost is een simpele druk helper die je hele smartphone kan stimuleren met een enkele tik op een knop te drukken. Het zal het apparaat automatisch voor de best mogelijke prestaties te optimaliseren. Het voorkomt ook onnodige achtergrond taken die het consumeren van veel van de systeembronnen en het veroorzaken van het apparaat vertraging.

 


App Manager
Op de Ivy Security-AppLock & Clean app, is er ook een vervanger voor de traditionele apps manager in smartphones. De app manager in Ivy Veiligheidsraad laat je alles wat je doet met de standaard app managers doen. Je kon ze te verwijderen, stop proces, allemaal uit de app zelf.

Rekening houdend met al deze coole functies, Ivy Security-AppLock & Clean is een geweldige oplossing, want het laat je alle potentiële bedreigingen te scannen, beveilig uw apps met een wachtwoord, schone ongewenste bestanden naar de telefoon prestaties te verbeteren op een eenvoudige manier. Ivy Security-AppLock & Clean is de moeite waard. Zoek Ivy Beveiliging via Google Play Store om het eens te proberen:Of je kunt gewoon op de Play Store koppeling

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.security.free&referrer=utmsource%3Dforumseo
« Laatst bewerkt op: maart 07, 2017, 06:59:33 am door Joannece »

Joannece

 • Newbie

 • Offline
 • *
 • 13
  • Bekijk profiel
Re: [App][Free][Android]Ivy Security-Beste Antivirus Killer & Privacy App
« Reactie #1 Gepost op: maart 07, 2017, 07:00:15 am »

 

banner

Google+
Partners