Schrijf je nu in voor het forum. Dit kost je slecht 1 minuut en levert je straks extra voordeel op!

Auteur Topic: [Android4.0+][App][Free]Cleaner  (gelezen 1203 keer)

Joannece

  • Newbie

  • Offline
  • *
  • 13
    • Bekijk profiel
[Android4.0+][App][Free]Cleaner
« Gepost op: januari 17, 2017, 10:10:14 am »
Bent u op zoek naar een manier om je Android-toestel lopen een beetje sneller? Soms smartphones kunnen raken gevuld met junks, en dat een negatieve invloed op de manier waarop uw telefoon draait kan hebben. Gelukkig zijn er applicaties beschikbaar in de Google Play Store die zijn ontworpen om u te helpen schoonmaken van uw telefoon en houden ding loopt zo soepel mogelijk. IVY Cleaner is een goede suggestie voor je.IVY Cleaner is een Android app die een eenvoudige taak in het achterhoofd heeft --- ruimte vrij te maken op apparaten van mensen. De app doet dit door het schoonmaken van de cache-bestanden die zijn gemaakt door de app en de games op je Android-smartphone. Een cache is gewoon een verzameling bestanden en zodanig dat het gemakkelijker en sneller voor een app of webpagina te laden maakt, maar vaak zijn deze apps kan tot veel ruimte op uw smartphone en IVY Cleaner kan u helpen om deze ruimte terug te nemen.Hoe het werkt?
IVY Cleaner beschikt over alle functies verpakt naar uw Android-apparaat junk vrij door het schoonmaken van het geheugen junk, cache troep, APK junk en resterende junk te houden.

Net als alle andere app IVY Cleaner kan worden geïnstalleerd vanaf Google Play Store. Na de installatie van de app opent met een zeer gebruiksvriendelijke interface. De helft van de gebruikersinterface presenteert het opslagapparaat CPU temperatuur en beschikbare RAM.Minder dan de helft geeft de opties zoals Junk bestand schoner, RAM Booster, App Manager, Batterij Cooler. Na het klikken op Clean optie, de app scant alle ongewenste bestanden woonde op uw apparaat en tonen de lijst van ongewenste bestanden te verwijderen. Klik vervolgens op het tabblad Clean om alle overbodige bestanden te verwijderen.RAM Booster optie kunt u om het apparaat RAM prestaties te verbeteren door het RAM-geheugen vrijgeven. Na het proces gedaan, de app geeft de hoeveelheid RAM meteen vrijgelaten.
App Manager optie kunt u gemakkelijk te ontdoen van ongewenste apps door u de mogelijkheid om het verwijderen uit te voeren. De meeste van Android-apparaat wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde standaard apps. Hier komt het beste deel, kunt u de ongewenste ingebouwde apps uit te schakelen. U kunt ook scannen op de redundante APK-bestanden op te ruimen van het apparaat.
 


Moderne apparaten zijn veel meer verwarming en zelfs op een niveau waar de gebruikers niet kunnen het apparaat als gevolg van de extreme hitte. Batterij Cooler optie kunt u onnodige taken en processen op de achtergrond te doden, waardoor de warmte-apparaat verminderen.Als uw apparaat heeft een zeer klein geheugen en wordt geconfronteerd met lage schijf geheugen probleem, kan IVY Cleaner de apps uit het interne geheugen verwijderen om externe geheugenkaart met slechts één klik.
IVY Cleaner is een veelbelovende Android schoonmaak tool. Het is ongelooflijk handig en krachtig, in het bijzonder wanneer uw apparaat moet een effectieve en diep inzicht reiniging. IVY Cleaner is beschikbaar in de Google Play Store.

Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.cleaner.free&referrer=utmsource%3Dforumseo

 

banner

Google+
Partners